Fotod: julge abielupaar andis nõukaajast tuttavale suvilale silmatorkavalt uue näo (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Foto: dwell.com

Julge noorpaar võttis riski ja ostis endale vana remontivajava suvila - samasuguse, mis eestlastelegi nõukaajast hästi tuttav. Kodu uus nägu on silmatorkavalt stiilne.

Ameerika Ühendriikide abielupaar Chad ja Courtney Ludeman tundsid ühel hetkel, et lisaks linnaelule Philadelphias tahavad nad kohta, kus end aeg-ajalt korralikult välja puhata. Nii asuti otsima suvekodu ja tehti otsus paljudele eestlastele tuttava A-kujulise suvemaja kasuks, vahendab portaal Dwell.

Foto: dwell.com

Maja on pärit 60ndatest ja selle seisukord ei olnud just kiita, aga asi ei olnud ka kindlasti lootusetu. «Maja põhistruktuur oli hästi säilinud,» räägib Chad. Põhirõhk pandi sisekujunduse kaasajastamisele ja ses osas vaadati põhjamaise modernse sisekujunduse poole.

Foto: dwell.com

Kõige rohkem rahul on paar betoondetailide üle, mis nad kohapeal valmistasid: vannitoa valamud, vanni serv, dušinurga seinad, väliköögi tööpind ja hästi pikk alumise korruse ühest seinast teise kulgev tööpind.

Foto: dwell.com

Kaasajastatud majas on nüüd kolm magamistuba ja kaks vannituba, korraga mahub sinna ööbima tervelt kaheksa inimest. Olemas on korralik köök, kamin, puuküttega kümblustünn ja korralik väliköök. 

Foto: dwell.com

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles