Tallinnas on müüa haruldane korter: keset linna ja samas keset rohelust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinnas on müüa haruldane korter, mis asub üheaegselt nii keset linna kui ka keset lokkavat loodust. 

Tallinnas Hõbemetsa elurajoonis kerkib kortermaja, mis on haruldane selle poolest, et selles asuvad kodud on küll linnakodud, ent samas laseb ümbrus linnas elamise fakti täielikult unustada. 

Tegemist on Hõbemetsa Elurajooni järjekorras 14. majaga, mis valmib 2020. aasta jaanuaris. Korterid aga ootavad juba uusi omanikke. 

Foto: KV.EE

Hoolimata privaatsest asukohast jäävad ostukeskused, Nõmme turg ja uued põnevad söögikohad vaid mõneminutise autosõidu kaugusel. Siin on ideaalsed võimalused jalutamiseks, rattasõiduks või suusatamiseks. Lähedal on Nõmme Spordikeskus, seikluspark, Nõmme-Harku terviserajad ning Glehni loss koos allikatega. 

Foto: KV.EE

Nutikas planeering, tänapäevased materjalid ning kvaliteetne ehitus annab tulemuseks mugava, hubase ja praktilise kodu. Ökonoomsete B-energiaklassi majade ülalpidamiskulud on soodsad.  Hõbemetsa on põhjamaiselt hubane ja terviklik loodusesse sulanduv elukeskkond. Majad on ümbritsetud pargi ja kõnniteedega.

Hõbemetsa kodude planeering ja sisekujundus on kooskõlas keskkonnaga ning arvestab reaalsete vajadustega. Iga korteri juurde kuulub rõdu, parkimiskoht ning panipaik.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles