Suur viga, mida paljud väikeste esikute kujundamisel tegema kipuvad

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Piiratud ruutmeetrite korral tasub ka oma valikuid piirata, kuna päris kõik sisustuselemendid ei pruugi väikestes ruumides toimida.

Kitsad esikud põhjustavad peavalu nii eramaja omanikele kui korteris elevatele inimestele. Ruumikitsikus annab endast eriti tugevalt märku aga siis, kui tuleb mängu esiku praktiline pool, mistõttu tuleb selle sisustamisel oma valikud ja soovid alati põhjalikult läbi mõelda.

Üks, mis võiks aga sisekujundajate meelest esikutest välja jääda, on seinariiul. Seinariiulid, juhul kui need pole just laitmatult kujundatud, võivad jätta esikust sassis ja korrapäratu mulje, vahendab mydomaine.com.

Asjatundjate sõnul võiksid koduomanikud eelistada esikutes mööblitükke, mis lisaks oma kaunile välimusele võimaldaksid ka üleliigsed esemed silma alt ära panna. Üheks heaks võimaluseks on praktiline tumba, mille sisemusse saab üht-teist varju panna ning mis teisalt sobib ideaalselt ka istmealuseks. Ka pisem kummut, mis otseselt jalgu ei jää, ent piisavalt hoiuruumi pakub, on sisekujundajate sõnul väärt investeering oma esikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles