Fotod: raske uskuda, et see kodu asub tavalises nõukaaegses paneelikas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Harjumaal Saues nõukaaegses kortermajas on müüa väga kaasaegselt sisustatud kodu, millesarnaseid kohtab tavaliselt ainult uusarendustes.

Läbi maja planeeringuga kodu 1970. aastal ehitatud kortermajas on sisustatud ääramiselt kaasaegselt ja koosneb avatud köögist, elutoast, kahest magamistoast ja tualettruum-vannitoast. 

Foto: KV.EE

Korteris on mahukas seinakapp, suurema magamistoa juurde kuulub avar rõdu, mida praegu renoveeritakse. Esikust pääseb köögiga ühendatud elutuppa, köök on väga nutikalt ümber kujundatud ja sinna on mahutatud kõik eluks vajalik.

Foto: KV.EE

Korter on korralikult remonditud, välja arvatud vannituba, mis sellegipoolest endiselt kena ja hästi toimiv. Kõik akendega ruumid on äärmiselt valgusküllased. 

Foto: KV.EE

Majas on väga hästi toimiv korteriühistu. Tervet maja renoveeritakse, hoone peaks valmis saama käesoleva aasta maikuuks. Katusele on paigaldatud päikesevalguses toimivad päikesepaneelid, mis on väga hea ja uudne võimalus ning erilahendus.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles