Fotod: Tallinnas on müügile tulnud linna kõige parema vaatega kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinnas on müüa korter, mille akendest avanevatele vaadetele on päris raske terve linna pealt vastast leida. 

UNESCO maailmapärandi nimekirja kuuluv Tallinna vanalinn on maailmas unikaalne oma terviklikkuse poolest – siin on säilinud kõige olulisemad esindus- ja sakraalhooned, kaupmeeste majad ning selle südameks on kindlasti Raekoja plats. 

Foto: KV.EE

Just siin on müügile tulnud korter, mille akendest saab iga päev raekoda imetleda. Tegemist on haruldase pakkumisega, sest paljudes Raekoja platsi äärsetes hoonetes on tänaseks koha sisse võtnud erinevad asutused alustades restoranidest lõpetades hotellide ja galeriidega. 

Foto: KV.EE

Antud korteri märksõnadeks on selle suurepärane asukoht otse vanalinna südames ning haruldane vaade Raekoja platsile. Lisaboonusena suur, vaiksesse sisehoovi avanev 23-ruutmeetrine päikeseline terrass.

Foto: KV.EE

Avara ja valgusrikka korteri koosseisu kuulub suur elutuba koos avatud köögiga, kaks magamistuba, väga avar esik ja panipaik. Piisavalt leiab ka kapi- ja hoiustuspinda nii magamistoas, esikus kui ka elutoas. 

Lisahubasust annab puuküttega kamin. 

Foto: KV.EE

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles