Ametlik: IKEA avab varasügisel Eestis veebipoe (4)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
FILE PHOTO: The logo of IKEA is seen above a store in Voesendorf, Austria, April 24, 2017. REUTERS/Heinz-Peter Bader/File Photo
FILE PHOTO: The logo of IKEA is seen above a store in Voesendorf, Austria, April 24, 2017. REUTERS/Heinz-Peter Bader/File Photo Foto: HEINZ-PETER BADER / REUTERS

Selle aasta varasügisel avab IKEA Eestis e-poe ning Tallinnas asuva väljastuspunkti koos näidistesaaliga. Ühtlasi saab Eestist esimene riik, kuhu IKEA siseneb esmalt digitaalselt ja avab enne füüsilise poe olemasolu e-poe. 

«Digitaalset ja füüsilist kohalolu kombineeriv lahendus toob IKEA Eesti kodudele lähemale, pakkudes võimalust tellida IKEA tooteid eestikeelsest e-keskkonnast ning tutvuda IKEA tootevalikuga näidistesaalis, kus saab tooteid oma silmaga näha ning proovida ja avastada põnevaid kodusisustuslahendusi. IKEA sisenemine Eesti turule esmalt digitaalselt ning alles seejärel füüsilise poe näol on unikaalne samm ka IKEA jaoks,» lausus IKEA Baltikumi müügijuht Johannes R. Jóhannesson, lisades, et see samm sai tehtud sooviga tuua IKEA kiiremini Eesti inimesteni, kuna Riia IKEA poodi külastab märkimisväärne hulk kliente Eestist.

IKEA Eesti e-pood saab olema kaasaegne ja kiire veebikeskkond, kus huvilised saavad oste sooritada mugavalt kas arvuti, tahvelarvuti või nutitelefoni abil. E-pood tagab ligipääsu ligi 8000 kodusisustustootele, mille võib tellida e-poest otse kulleriga koju või Tallinnas asuvasse väljastuspunkti, kuhu saab tootele ise järgi minna.

IKEA väljastuspunkt koos näidistesaaliga rajatakse Tallinnasse, aadressile Peterburi tee 66. Hoone koguala on 6000 ruutmeetrit, millest 1500 ruutmeetrit on mõeldud väljapanekusaaliks ja planeerimise alaks.

Leedu väljastuspunkti näidissaal.
Leedu väljastuspunkti näidissaal. Foto: Optimist Public OÜ

«Seal saavad kliendid koha peal näha ja proovida umbes 3000 erinevat toodet ja lahendust ning koguda ostudeks inspiratsiooni. Samuti saab näidistesaalis soovi korral konsulteerida meie töötajatega köökide, garderoobilahenduste ja teiste mööblisüsteemide planeerimiseks ning tellimiseks,» selgitas Jóhannesson. Ülejäänud 4000 ruutmeetrit on pühendatud logistilisteks operatsioonideks. Lisaks on väljapanekualal umbes 200 kõige populaarsemat kodusisustustoodet saadaval ka kohe ostmiseks.

R. Johannessoni sõnul otsib IKEA Eesti meeskonda tööle 30-40 inimest – nii juhti, meeskondade juhte, müügi-, logistika- ja klienditeenindusspetsialiste.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles