Mitte üksnes aiapidamine, vaid elustiil

Copy
Foto: Gardelino OÜ

Mõnusad soojad kevadilmad on lõpuks ometi käes. Päike paitab pehmelt põski ning iga vaba hetke tahaks veeta värskes õhus – terrassil, rõdul või aias toimetades.

Kõigi rohenäppude rõõmuks pakub Vitavia atraktiivseid ja põnevate lahendustega kasvuhooneid, mis viivad aiapidamise täiesti uuele tasemele. Vitavia toob elu teie aeda, sest lisaks taimede kasvatamisele on kasvuhoones võimalik kokata, nautida enda kasvatatud toorainest valmistatud puhast ja kvaliteetset toitu ning pere ja sõpradega mõnusalt aega veeta. Tõeline oaas, kus end hea energiaga laadida ning halva ilma eest peitu pugeda. 

Lisaks klassikalise kujuga kasvuhoonetele pakub Vitavia aiapaviljoni, veranda ja talveaia stiilis mudeleid. Tootevalik on tõepoolest mitmekesine ja põnev, sest isegi traditsioonilised kasvuhooned on võimalik külgede pikendamisega muuta avaramaks, valgusküllasemaks ja luksuslikumaks. Samuti on mõeldud linnainimestele ning neile, kellel on kodus väga väike aialapp; sortimendis on ka seina äärde kinnitatavad kasvuhooned, mida on võimalik paigaldada näiteks rõdule.

Vastupidavad ja lihtsalt paigaldatavad Vitavia kasvuhooned on valmistatud alumiiniumist ning disainitud ja toodetud spetsiaalselt põhjamaise kliima jaoks. Valikus on väga erineva kuju, disaini, värvuse ja suurusega mudeleid.

Foto: Gardelino OÜ

Midagi hingele

On teaduslikult tõestatud, et aiapidamisega tegelemine tervendab keha ja vaimu ning vähem olulisem pole seegi, et lähedastega koosveedetud aeg on kahtlemata üks meie tasakaalu ja meelerahu allikaid. Vitavia on leidnud võimaluse, kuidas need kaks tegevust ühendada. Topeltrõõm ja topeltmeelerahu.

Kasvuhooned on kirglike aiapidajate ühed meelispaigad ka seetõttu, et tänapäeval on üha populaarsem endale ise toitu kasvatada ning hobiaednike hulk on eriti just noorema põlvkonna seas viimasel ajal väga palju kasvanud. Ühelt poolt taasavastatakse esivanemate iidseid aiandustarkusi ning eksperimenteeritakse uute taimede ja põnevate maitsetega, kuid teisalt peetakse oluliseks, et toit oleks puhas ja värske. Ise kasvatades teate alati, mida sööte.

Foto: Gardelino OÜ

Vitavia võimaldab kõike seda nautida, sest tootevalikusse kuuluvad ka erinevad kompaktsed ja mahukad puuküttega pitsa- ja grillahjud, mis pakuvad mitmekesiseid võimalusi erinevate maitsvate roogade valmistamiseks ning sobivad hästi näiteks leiva ja pitsa küpsetamiseks ning liha, kala ja köögiviljade grillimiseks. Suur rõõm on südame ja hoolega kasvatatud aiaande oma perega jagada.

Vitavia kasvuhoone annab võimaluse olla iseenda loodud maailmas, puhata, tegeleda taimedega ning jätta halb ilm ning mured selja taha. Isegi kui aiapidamine veel pole teie kirg, siis koos Vitavia kasvuhoonega võib sellest saada eluaegne hobi ja meeldiv harrastus.

Foto: Gardelino OÜ

Miks valida Vitavia kasvuhoone?

  • Aiandusega tegelemine tervendab keha ja vaimu ning maandab stressi.
  • Vitavia kasvuhooned loovad meeldiva atmosfääri ning võimaldavad veeta mõnusalt aega pere ja sõpradega.
  • Lähedastega koosveedetud aeg suurendab tasakaalu ja meelerahu.
  • Kasvuhoones on võimalik ise toitu kasvatada ning seeläbi panustada enda ja oma pere tervisesse.
  • Pitsa- ja grillahjud pakuvad mitmekesiseid võimalusi erinevate põnevate roogade valmistamiseks.
  • Atraktiivse välimusega Vitavia kasvuhoone kaunistab teie aeda.

Vitavia toob elu teie aeda!

Uuri lähemalt: www.vitavia.ee

Copy
Tagasi üles