Ehitusmess «Eesti ehitab 2019» võtab luubi alla innovaatilised tehnoloogiad ja trendid

Kodu.postimees.ee
Copy
3. aprillil algab Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim ehitusmess «Eesti Ehitab 2019».
3. aprillil algab Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim ehitusmess «Eesti Ehitab 2019». Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

3. aprillil algab Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim ehitusmess «Eesti ehitab 2019», kus ligi 250 ehitamisega või ehitusmaterjalidega seotud ettevõtet tutvustab ehitusala asjatundjatele ja –huvilistele kaasaegseimaid ehitusmaterjale – ja trende. 

3.–6. aprillini 2019 Eesti Näituste messikeskuses toimuv rahvusvaheline «Eesti ehitab» mess keskendub innovaatiliste tehnoloogiate, ehituskonstruktsioonide ja -materjalide, -masinate, -seadmete ja -tööriistade esitlemisele; kinnisvaraarenduse, -hoolduse ja -halduse jpt teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele. 

Messikeskuse neli statsionaarset halli, spetsiaalselt ehitusmessiks püstitatud kerghall   ning  avaväljakud mahutavad sel aastal ligi 250 messil osaleva ettevõtte viimaste aastate esinduslikuma väjapaneku.

«Ehitusvaldkonna erialamess keskendub innovaatiliste tehnoloogiate ja muude ehitajate jaoks oluliste teemade avamisele,» ütles «Eesti ehitab 2019» messi projektijuht Epp Sultsmann. «Ehitusmaterjalide tootjad ja maaletoojad jagavad uusimat oskusteavet ja  kogemusi,» lisas ta.

Kuna ehitusvaldkond areneb väga kiiresti, on ehitusmess vajalik nii ehitajatele kui oma kodu ehitamist plaanivatele inimestele. «Mess on kindlasti parim uute ehitusalaste teadmiste ammutamise koht Eestis, siit leiab vajaliku info nii ehitusvaldkonna professionaal kui oma kodu ehituse ja renoveerimisega tegelev majaomanik,» ütles Sultsmann.

Messiga samal ajal toimuvad Eesti Näituste messikeskuses erinevad ehitusalased seminarid ja töötoad. Sel aastal on seminaride programm väga mahukas, toimuvad põhjalikud töötoad nii katuse kui fassaadide materjalidest ja paigaldamisest, ahjude energiatõhususest ja kütteautomaatikast kui ka energiasäästust ja tuleohutusest.

Täpsem info messil «Eesti ehitab 2019» osalevate ettevõtete ja teabeprogrammi kohta on kättesaadav aadressil www.eestiehitab.ee

Rahvusvahelised eksponendid tulevad «Eesti ehitab 2019» messile oma toodetega välja Šveitsist, Prantsusmaalt, Norrast, Saksamaalt, Ukrainast, Poolast, Leedust,  Lätist ja Soomest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles