Pikalt köökides levinud trendil on aeg koomale tõmmata

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pikalt köökides levinud lahendusel on viimne kohtupäev tulnud.

Kevadsooja saabudes on aeg möödunud talvele tagasi vaadata ning nii mõnigi inimeste meeles ja vaimus kanda kinnitanud sisustustrend remondiplaanidest välja visata. Üheks hääbuvaks trendiks peavad sisekujundajad geomeetrilisi tsementplaate, mida leiame reeglina kas köögi tagaseintelt või põrandailt, vahendab mydomaine.co.uk.

«Tsemendist plaadid hakkavad moest välja minema,» seletas Los Anglesest pärit sisekujundaja Melanie Burstin. «Need kogusid omal ajal populaarsust oma mustrivaliku ning julgete värvitoonidega, ent nüüd näib, et neid on juba ülemäära palju meie kodudes,» lisas ta.

Tsemendist plaatide asemel soovitavad asjatundjad investeerida looduslikesse materjalidesse. Samuti tasub külastada erinevaid keraamikatöökodasid, kust saab käsitsi vormitud plaate soetada. Käsitööna valminud plaadid on kordumatud ja erilised, teavad sisekujundajad rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles