Fotod: 130 euro ja väga lihtsa nipiga remonditud vannituba

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Vannitoaremont on väidetavalt üks maja kulukamaid. Aga tegelikult oleneb kõik ju sellest, kuidas asjale läheneda.

Kui vannitoa senine välimus on väga ära tüüdanud ja tunned, et oleks vaja värskendust, ei pea hakkama kohe suurelt ja üle mõtlema: mõtle läbi, mis konkreetselt sind praeguse ruumi juures häirib. Võib juhtuda, et piisab vaid värskest värvikihist ja polegi vaja hakata keraamilis plaate ja sanitaartehnikat vahetama.

Olgu seinad värvitud või plaaditud, uus värvikiht on variant iga vannitoa puhul, sest tänasel päeval saab ka plaate väga hästi ja püsivalt üle värvida. Nii et kui tundub, et senina lahendus pole enam päris see, pöördu ehitusettevõtte asemel parem värvipurgi poole.

Nii tegi Anne-Claire, kellele ühel hetkel oma vannitoa välimus enam sugugi ei meeldinud. Plaate ta vahetada ei soovinud, niisiis läks käiku värskendus uue värvikihi näol. Seinad värvis naine valgeks, sest see oli ainus, mis sobis roosaka varjundiga plaatide juurde kõhkluseta. Siis aga tekkis mõte luua ka päikesekollane aktsentsein.

Lisaks kohendas ta ümber mõned mööblitükid, sealhulgas peegli ja valamualuse kapi, ning lisas vannituppa värskeid detaile. Töödele kulus nädal ja 130 eurot ning tulemus on ju suurepärane, kas pole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles