Fotod: Tallinnas pandi müüki Eesti arhitekti loodud auhinnatud kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas on müügile tulnud silmapaistev eramaja, mis ka kaunima kodu auhinnaga pärjatud.

Uut pererahvast ootab hubane eramu Tallinnas, Nõmmel, Mesila tänavas. Maja on hästi ja põhjalikult läbi mõeldud planeeringuga, projekteerijaks Jaak Huimerind. Maja on saanud kauni kodu auhinna 2000. aastal, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Eramu tehnilised lahendused ja õige paiknemine kinnistul minimeerivad Kadaka pst mõju pea täielikult, seda on tunda ka terrassil istudes. Maja on ehitatud silikaatkivist, vahelagi monoliitbetoonist, katus valtsplekist, hea helipidavuse tagavad kolmekordsed nn soome tüüpi puitalumiiniumaknad.

Foto: city24.ee

Põrandaid katab täispuidust lipp-parkett. Maja on valminud 2000. aastal ja projekteeritud koduks suuremale perele. Maja esimesel korrusel on lisaks elutoale ka kaks lisatuba, millest üks kasutusel raamatukoguna, teine hobiruumina, kuid mida saab kasutada ka magamistubadena.

Foto: city24.ee

Avarale kaminaga elutoale lisab veelgi ruumi ja õhku osaliselt avatud katuslagi. Köök asub eraldi, avanedes esikusse, soovi korral saab köögi eraldada lükanduksega. Vähetähtis ei ole ka asjaolu, et saunaruumist pääseb otse avarale osaliselt katusega kaetud kiviterrassile.

Foto: city24.ee

Teise korruse ruumilahendus on klassikaline, kolm magamistuba, suurim neist eraldi garderoobiga, vannituba koos tualettruumiga ja rõdu. Teisel korrusel on ka pööning, mis on kasutusel asendamatu panipaigana. Maja küttesüsteemiks on õliküte, soojuskandjaks esimesel korrusel on vesipõrandaküte, teisel korrusel radiaatorid.

Foto: city24.ee

Kinnistu aiakujundus on samuti rajatud hoole ja armastusega, vastavalt haljastusprojektile. Hoovis on dekoratiivpuud ja -põõsad, suvel on aed väga nägus ja roheline. Hoovil paikneb ka väike laste mängumaja. 

Foto: city24.ee

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles