Tõeline naljanumber: 3 aastat kummuti värvuse üle nurisenud pereema vedas iseennast ninapidi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kolm aastat oma valikut kahetsenud pereema oli sõnatu, kui paljastus kummuti tegelik värvitoon.

2016. aasta suvel kummuti tellinud Kayleigh Greeri pettumus oli suur kui oodatud terashalli asemel saabus hoopis sinakat tooni mööblitükk. Toona iseenda möödapaneku kahe silma vahele jätnud pereema esitas mööblifirmale muude värvide osas päringu, ent olles saanud negatiivse vastuse, leppis lõpuks oma saatusega.

«Mulle ei tulnud kunagi pähe, et sel võiks sinine kaitsekile peal olla,» märkis 35-aastane pereema väljaandele thesun.co.uk. «Ma teadsin, et iga sahtli ülaosas on läbipaistev kaitseteip, mis vajab lõpuks eemaldamist,» lisas ta. 

Pikka aega pereemale pinnuks olnud kummuti tõeline pale tuli välja kolm aastat peale selle soetamist, mil pereema järjekordse suurpuhastuse käigus otsustas kaitsekile lõpuks eemaldada. «Ma tõmbasin ja tõmbasin, kuni nägin, et sinise alt hakkab hallikas värvitoon välja kooruma. See näeb võrratu välja,» nentis kolm aastat vales elanud pereema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles