Sisekujundajail on pinnuks silmis üks meilgi levinud viimistlusviis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Sisekujundajad soovivad, et koduomanikud lõpetaksid imiteerimise ning panustaksid edaspidi puhtakujulistele lahendustele. 

Professionaalsete sisekujundajate silmad on pidanud aastate jooksul kõike nägema. On trende, millele mõeldes disainerid värisevad hirmust. Samamoodi leidub ka suundumusi, millest sisekujundajad niipea veel loobuda ei kavatse.

Üks, mille nad sooviksid, et inimesed oma koduseinte vahelt välja heidaksid, on erinevaid metalle imiteerivad dekoratiivvärvid, vahendab mydomaine.co.uk.

Ameerika sisekujundaja Tina Richi sõnul jätavad metalle imiteerivad lahendused ja värvitoonid tubadest labaselt odava mulje. «Metalli või messingut imiteerivad aerosoolvärvid hakkavad erinevatel detailidel koheselt silma ning langetavad tubade väärtust silmapilkselt,» ütles ta, lisades et tegelikele materjalidele kuluv lisaraha on pikemas perspektiivis väljaminekut väärt.

«Autentsed messingust või niklist sisustuselemendid peavad ju ajaproovile oluliselt vapramalt vastu kui lihtsalt üle värvitud pinnad,» nentis Rich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles