Fotod: magusas Eesti suvituspiirkonnas on turule tulnud väga huvitav pakkumine

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Eestlaste seas väga armastatud suvituspiirkonnas on müügile tulnud väga huvitav pakkumine, mis sobib nii suvekoduks kui aastaringseks elamiseks.

Lääne-Virumaal hinnatud suvituskuurortis Võsul on müüa avar neljatoaline korter vanemas kortermajas Metsa tänaval. Korter asub nelja korteriga majas ja on sealsetest suurim.

Korteiris on tehtud sanitaarremont, kuuma vett toodab õhk-vesi soojuspumba 260 liitrine boiler. Seinad, põrandad ja vahelaed on soojustatud kivivilla ja tuuletõkkega. Uks ja aknad (puit) on uued ning kasutatud on kolmekordset paketti, et saavutada võimalikult suur soojapidavus.

Foto: KV.EE

Elutoas annab sooja suur malmradiaator ning põrandal on kuuselaud. Elektrijuhtmestik ja torustik on uuendatud. Korteri esimesel korrusel olev kaminasaal ja teine korrus on renoveerimata. 

Sellest korterist saab suurepärase suvituskoha, aga sama hästi sobib see enam kui 150-ruutmeetrine kodu ka aastaringseks elamiseks. Võsul on olemas kõik eluks vajalik alates põhikoolist lõpetades kauplusega. Männimets ja meri on kirsiks tordil.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles