Fotod: vene naise paneelmajakorter kogub ülemaailmset tähelepanu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

Vene naise ümberkujundatud korter sai kokkuvõttes nii suurepärane, et see kogub tähelepanu ka välismeedias. 

Noore vene naise korter vajas hädasti värskenduskuuri: ühtaegu nii kaasajastamist kui ka praktilisemaks muutmist. Kuna pinda on korteris napivõitu, on see paras väljakutse, mis vajas sisearhitekti abi, kirjutab portaal Contemporist.

Foto: contemporist.com

Korteri avatud planeering sai lahendatud väga lihtsalt: ühel pool on köök ja söögituba, teisel pool magamistoa osa. Akna alla jääb pikk pink, mida saab kasutada diivanina, pingi all on raamaturiiul.

Foto: contemporist.com

Voodiraam on baldahhiinitüüpi ja värvitud silmatorkavalt erkkollaseks - see on muidu must-valge korteri ainus värvilaik ja mõeldud pilku püüdma. Voodi paikneb värvitud telliskiviseina ääres, seinale on õdususe lisamiseks paigutatud hiiglaslik pandapilt. 

Foto: contemporist.com

Eraldi väikese seina taga on kodukontor ja garderoob, samuti on eraldi ruumis vannituba ühes tualettruumiga. Vannituba on pisut värvilisem kui ülejäänud elamine: siin on kasutatud õrna virsikutooni. 

Foto: contemporist.com
Foto: contemporist.com

Tulemus on kahtlemata suurepärane ja väga silmatorkav. Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles