«Kodustiil» õpetab seekord, kuidas elektriarvete maksmine lõpetada ja veeta aknaid pesta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekordsest saatest saavad palju häid ideid kõik koduomanikud, olgu eluasemeks maja või korter.

Seekord saab saatest teada, kuidas ühe tõhusa ja loodussõbraliku vahendiga saab aknad mõne sekundiga puhtaks.Sama vahend sobib kõikide kõvade pindade puhastamiseks ning jätab pinnale kaitsva katte: nii piisab järgmisel korral vaid mikrokiudlapiga ülekäimisest!

Veel saavad saatest abi inimesed, kellele elektriarved ei meeldi. Eestis toodab Naps Solar päikesepaneele, mis katavad nii maja elektrivajaduse ja elektrit jääb ülegi! Ülejäänud elektri saad maha müüa ning nii maksab investeering paneelidesse end tagasi ning õige pea hakkab sulle raha teenima. Ja päikesepuuduse pärast karta ei maksa: tootlik aeg on Eestis tervelt kaheksa kuud!

Kevad on käes ja mõistagi tuleb üle vaadata ka see, milliste kummikutega sellele läbi loikude kuiva jalaga vastu astuda. 

Ning kui tahad igal hetkel ja ükskõik, kus viibides oma kodul silma peal hoida, siis tasub tänast saadet kindlasti vaadata: selgub, millised võimalused selleks on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles