«Kodutunne» alustab hooaega väga vapra noore tüdruku looga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Armastatud «Kodutunne» alustab täna uue hooajaga. Avasaates tutvustatakse kahekesi elava vana ja noore naise väga kurba lugu.

Järva-Jaanis, Jalalõpes elavad kahekesi 15-aastane Kristi ja 80-aastane Urve. Noorukese Kristi isa suri aasta eest, ema pole oma tütart näinud aga juba aastaid ning nädal enne meie tulekut maeti ka tema maamulda.

Nüüd polegi neil peale teineteise mitte kedagi siin ilmas. Maja on aga vana ja laguneb, mugavustest rääkimata ning Kristi ainsaks unistuseks on oma riidekapp. Meil on ainult kolm päeva, et neile kodutunnet tuua.

Tegusa ja tubli Kristi õlul on terve majapidamine, alates puude ja vee tassimisest, lõpetades erinevate aiatöödega ja poes käimisega. Kuigi öeldakse, et unistada tuleb suurelt, siis selle tagasihoidliku neiu kõige suuremaks unistuseks on kõigest omaenda riidekapp.

«Kodutunde» meeskond otsustab väikest ja kokkuhoidvat pere aidata niipalju, kui võimalik. Ainult pesuruumi välja ehitamisest aga seekord ei piisa ning ette võetakse palju enam, kui algselt plaanitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles