Fotod: Soome mees tegi oma vannitoas väga omapärase remondi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Keset hetketrendidega kaasajooksmise virr-varri on väga tervitatav näha, kuidas mõni koduomanik suudab endale kindlaks jääda ja eelistada kodus teatud ajastu stiili hoolimata sellest, mis parasjagu moes on.

Soome mees Sauli otsustas, et tema metrooplaatide ja kalasoomusemustrite trendiga kaasa ei lähe, vaid teeb oma vannitoas remondi stiilis, mis meenutab tema lemmikajastut: möödunud sajandi 20ndaid, vahendab Ilta Sanomat.

Mees tundis, et kaasaegsed trendid teda ei köida ja nii langes tema valik vannitoaremondiks inspiratsiooni otsidest art deco stiili kasuks, mis iseloomustab eelmise sajandi alguse teist kümnendit.

See stiil sobib suurepäraselt ka majaga, kus Sauli elab, sest just samast ajajärgust on ka hoone pärit. Vannitoas, nagu kogu ülejäänud kodus, oli säilinud üsna palju algupäraseid detaile, mis lihtsustasid olulisel määral valiku tegemist.

Keraamiliste plaatide leidmine oli üsna lihtne ülesanne, aga mööbliga läks keerulisemaks. Lõpuks sai aga seegi paika. Kogu remondile kulutas Sauli umbkaudu 15 000 eurot, aga ta on veendunud, et see oli iga senti väärt. 

«Tahan, et mind ümbritsv keskkond oleks ilus, mitte niivõrd moodne,» ütleb mees.

Vaata fotosid tehtud tööst SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles