Fotod: selle vannitoa remont vastab küsimusele, kas keraamilisi plaate tohib värvida

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Vannitoa remont ühes plaatide vahetamisega on üks kallemaid parandustöid, mida kodus teha saab. Aga mis siis, kui värviks plaadid üle?

See on lahendus, mida üha suurem osa koduomanikest katsetada soovib, kuid paljud neist ei ole endas kindlad: kas tulemus jääb kena? Kas värv ikka püsib peal? 

Üks julge koduomanik võttis kätte ja proovis asja omal nahal järele. Roxanne´i esialgne vannituba ei läinud kuidagi kokku tema maitsega ja niisiis tekkis naisel plaan plaadid üle võõbata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxanne (@daintylibrarian) on

Klõpsa pildil, et näha vannitoa esialgset seisu.

Esialgsete pruunide plaatide asemel sai tema vannituba rõõmsalt roosaks, seda täiendavad hoolega valitud lõbusad aksessuaarid. Valitud roosa seinavärv toob väga hästi esile plaatide geomeetria ja annab vannitoale väga erilise ilme.

Valik on väga julge, aga tulemus ka päris hea. Vaid vuugid vajaksid ehk pisut põhjalikumat viimistlust, et üldmulje oleks pisut lõpetatum. Kuid värvimine näib keraamiliste plaatide puhul igal juhul suurepäraselt toimivat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles