Geniaalne nipp, mis aitab vähese vaevaga kodu laitmatult korras hoida

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kui kodus kipuvad asjad pidevalt oma õigelt kohalt mujale rändama, on tagumine aeg kasutusele võtta üks nutikas nipp, mis aitab kodu vähese vaevaga alati korras hoida.

Väga heaks lahenduseks on üks mõnus hea mahutavusega korv: sinna korjatakse päeva jooksul sujuvalt kokku kõik, mis oma kohalt rändama on läinud ja suvalises kohas maandunud, ning õhtul pannakse korvist kõik asjad oma kohtadele tagasi, kirjutab House Beautiful.

Selliseid korve võib pere peale olla üks, aga võib ka olla igal pereliikmel oma, kuidas aga kõigile mugavam tundub. Eriti hästi saab selle nipi abil õpetada oma asjade eest hoolitsemist ja nende omale kohale paigutamist pere pisematele, aga ära kulub see kõigile pereliikmetele. 

Kui kõik asjad on oma kohal, tundub kodu automaatselt palju paremas korras olevat ja tõsiasi, et tolm ehk pühkimata ja põrandad üle tõmbamata, ei mängigi enam nii suur rolli.

Samas soodustab asjade oma kohale panek ka üldise koristamismeeleolu tekkimist ja märksa lihtsam kui muidu on juba ühe soojaga ka põrandad puhtaks tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles