Fotod: Meremõisa külas on müüa Eesti mõistes üsna harukordse sisuga häärber

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: City24

Lääne-Harju vallas pakutakse pilkupüüdvat elamukompleksi müügiks. 

2018. aastal kerkinud häärberis seguneb koloniaalstiil põhjamaisega, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee. Eksklusiivse projekti järgi valminud elamukompleksis on järgitud kõige viimaseid ehitusstandardeid ja kvaliteedinõudeid.

Foto: City24

Pilkupüüdva kinnistu sisekujunduse eest on hoolitsenud oma ala spetsialist, kes on oma töös vaid naturaalseid, kauakestvaid materjale kasutanud. 

Foto: City24

Ka kogu aiakujundus on maastikuarhitekti kuldsete käte all valminud. Kinnistule on lisaks rajatud ka viljakandev viljapuuaed, koos klaasist kasvuhoones kasvavate erinevat sorti viinamarjadega. 

Foto: City24

Pilkupüüdev häärber vaimustab igal sammul ning pakub avastamisrõõmu iga nurga peal. Hoolikalt valitud mööblitükid, sisustus ning nipsasjakesed loovad imetabase terviku, millel silm lausa puhkab.

Foto: City24

Kõikidele kinnistul olevatele hoonetele ja rajatistele on väljastatud kasutusluba. Elamukompleks sobib kui rusikas silmaauku peredele, kes väärtustavad privaatsust ja merelähedust. 

Kui arvad, et oled leidnud kodu endale ja oma perele, uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist City24.ee veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles