Fotod: enda meelest ilusa köögi loonud naine saab veebis hukkamõistu osaliseks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Oma uue köögi vanad köögikapid üle värvinud naine ei osanud ilmselt uneski näha, mis tagasisidet ta saab, kui pildid tehtud tööst avalikult internetti postitab.

Stephie Stalkeri uue kodu vana köök oli tume ja naisele ei meeldinud see sugugi. Seda, mis värvi ta kapid värvida tahaks, ei suutnud naine tükk aega otsustada, kuni talle lõpuks turgatas pähe, et miks mitte teha need üldse värviliseks? 

Nii ongi naisel nüüd sisuliselt vikerkaarevärviline köök: midagi, mille tegemine nõuab ikka parajat julgust ja eeldab, et inimene tunneb ja teab end väga hästi. Selline lahendus ei sobi praktikas ju sugugi mitte kõigile.

Tulemus on väga lõbus ja rõõmsameelne, kuid mitte kõik ei leia, et nad sellise köögiga elada suudaksid. Apartment Therapy portaalis jagatud köögi kohta arvavad peaaegu kõik kommenteerijad üksmeelselt, et lahendus on jube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephie Stalker (@stephie_stalker) on

«See on tõenäoliselt kõige koledam asi, mida siin lehel näinud olen,» kirjutab Leaann. 

«Miks ta nii tegi?! Ma oleksin vahetanud kappide käepidemed, tagaseina katte, võib-olla ka tööpinnad ning värvinud seinad sügavroheliseks. Oleks saanud väga kena industriaaliseguse köögi... Olemasolevad kapid olid ju suurepärased!» on Ayse nõutu.

Teised lisavad, et see köök tekitaks neile migreeni ja näeb välja nagu lasteaed. Mõni piirdub sellega, et kirjutab lihtsalt «Ei!».

Kuidas sulle Stephie köök meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles