Suvi tuleb: Eesti parimas suvituspiirkonnas tuli turule magus pakkumine (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Suurepärases suvituspiirkonnas Haapsalu linnas on müügile tulnud üsna mõistliku hinnaga majaosa, mis sobib ühtviisi hästi nii suvekoduks kui aastaringseks elamiseks.

Maja asub Haapsalu südames mõnekümne sammu kaugusel kesklinnast ja vaid 500 meetri kaugusel liivasest suplusrannast. Elamu asub tõeliselt vaiksel kõrvaltänaval samalaadsete eramute keskel. Eramut ümbritsev hoov on aiaga piiratud, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Maja on valminud 1928. aastal valminud ja omapärase arhitektuuriga kahekorruselise maja teist korrust, kus on elamispinda 97,1 ruutmeetri jagu. Sellele lisandub veel eraldi sissekäik ning trepihalli osa ja võimalik on juurde ehitada umbes 15 ruutmeetri suurune rõdu maja päikesepoolsele küljele.

Hetkel on ruumid ettevalmistatud renoveerimiseks: kõik seinad ja laed on puhastatud palkideni ning välja on lõhutud amortiseerunud küttekehad. Soovi korral on võimalik osta lisaks 78,4 ruutmeetri suurune korteromand maja esimesel korrusel ja nii välja ehitada omale kodu läbi kahe korruse suurusega umbes 181 ruutmeetrit (3/4 kogu majast).

Foto: city24.ee

Korteriomandite kuulub ka maja all asuv suur täiskõrguses kelder, kuhu on võimalik luua saunaruumid. Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles