Fotod: Tallinna kesklinnas müügisolev korter on imetabane sümbioos uuest ja vanast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: City24

Tatari tänaval müüki paisatud disainkorter võlub oma imetabase kooslusega uuest ja vanast.

Pealinna südames ootab üks vingete lahenduste ning pilkupüüdva sisuga korter uut pererahvast. Selles korteris on dialoog uue ja vana, klassikalise ja modernsuse vahel. Kaks tugevat karakterit moodustavad koosluse, mis peavad teineteisega koos elama ja rääkima ühist keelt, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee

Foto: City24

Kolmetoalises korteris, üldpinnaga 85,2 ruutmeetrit, käivad luksus ja mugavus käsikäes. Pilkupüüdva korteri planeering on samuti tavapärasest kaugel - leiab siit nii sopilisi nurgataguseid, diagonaalseid kandeseinu ning mõnusalt sügavaid aknalaudu, kus raamatu seltsis tunde mööda saata. 

Foto: City24

Korteri juurde kuulub lisaks ka isiklik parkimiskoht kinnises hoovis. Köögi kõrval on peidus pisike abiruum, kus saab erinevaid tarvikuid hoida või näiteks pesu pesta.  

Foto: City24

Kommunaalkulud on selles D-energiaklassiga korteris samuti üsnagi mõistlikud, jäädes suvekuudel veidi alla 100 euro ja küündides krõbedatel talvekuudel 200 euroni.

Tutvu pakkumisega lähemalt kinnisvaraportaalis City24.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles