Pereema koristuseksperiment on lapsevanemad muigama pannud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Miranda Crimbring soovis oma pere koristuspraktikad proovile panna - paraku ei küündinud ükski tema pereliikmetest loodetud tasemeni.

Pereema Miranda Crimbring eesmärgiks oli oma mudilastele veidi korda ja distsipliini õpetada. Lisaks tahtis ta neile rohelist mõtlemist ning prügi maast korjamise ilu tutvustada. Asjatundliku pereema eksperiment läks aga vett vedama.

Miranda kleepis eksperimendi raames viiedollarise rahatähe ühe suvalise pabersedelikese tagumisele küljele. Naine jättis paberprügi vannitoa põrandale ning jäi ootama kuniks keegi selle üles korjab. Miranda ootas tunde, ent paraku vedasid pereliikmed teda alt, vahendab honey.nine.com.au.

48 tundi hiljem leidis Miranda tütar viimaks peidetud rahatähe. Miranda, kes kogu saagat oma Facebooki vahendusel jagas, ei saanud sellest hoolimata eksperimenti õnnestunuks lugeda. Rahatähe leidnud peretütar oli nimelt sedelikese rahatähega üles korjanud, ent suures joovastuses unustanud sedeli prügikasti visata.

Pereema kaval taktika on sotsiaalmeedia vaimustusest ja poolehoiust sumisema pannud. Paljud lapsevanemadki on juba lubanud eksperimenti enda kodus järele proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles