Fotod: väga kummaline lahendus meie kodudesse hämmastab inimesi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kodude dekoreerimisel on moodi läinud üks õige huvitav lahendus, mille puhul inimesed üsna kõhklevad on ega suuda otsustada, kas see on väga kummaline või väga geniaalne.

Järjest efektsemate sisustuslahenduste otsingul on inimesed jõudnud järgmisse punkti: samblaseinteni. 

Tegemist on suurepärase efektse lahendusega kodudesse, kus ei peljata julgeid lahendusi ja ollakse samas tüdinud tüüpilistest motivatsioonipostritest ja muudest plakatitest. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEMOSS (@bemoss.eu) on

Kuigi võiks arvata, et sellised seinad on väga nõudlikud ja vajavad palju hoolt, on reaalsus suisa vastupidine: neid on küll üsna tülikas ja aeganõudev paigaldada, aga edasine hooldus on äärmiselt lihtne.

Peamiselt vajab samblasein regulaarset niisutamist ja vältida tuleb otsest päikesepaistet. Midagi muud ei ole vaja teha. Eriti hästi tunneb samblasein end vannitoas, aga see sobib hästi ka teistesse ruumidesse.

Kui suuri seinakatteid ei soovi, võid piirduda ka väiksema lahendusega: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 12th&Moss (@12andmoss) on

Inimesed selles väga veendunud siiski pole. «Mulle meeldib see idee, aga mõtlen, mis ökosüsteem seal samblas tekib... Kas ühel hetkel pole mu kodu sedasi väikseid putukaid täis?» küsib näiteks üks BoredPanda kasutaja.

«Kas koju ei teki tänu sellisele seinale iseloomulikku kopituselõhna?» küsib Ideal Home´i lugeja. 

Aga leidub ka märksa positiivsemalt meelestatud inimesi. «Kavatsen seda oma elutoas väiksel pinnal proovida ja vaatan, kuidas meeldib,» ütleb üks. 

«Väga ilusa lahendus inimesele, kes armastab rohelust, aga teab, et temast potilillede eest hoolitsejat pole,» leiab teine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles