Viimane õlekõrs: kodulaenust ilma jäänud sõbrad ostsid kahe peale maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kodu soetamise mõtte maha matnud mehed, otsustasid viimase õlekõrrena kahe peale kodu soetada. 

Kodulaenust ilma jäänud semud otsustasid viimases meeleheites kahe peale kodu soetada. 25-aastane Tony Hambly ja 26-aastane Sam Bennett said mõlemad pankadelt negatiivse eluasemelaenu vastuse. Niisiis otsustasid kaks aastat sõbrad olnud mehed ressursid kokku panna ning soetada ühiselt oma päris esimene kodu. 

Käesoleva aasta jaanuaris astuti kodulaenusaaga viimane samm, mil kamraadid tasusid laenu sissemakse, väärtuses 12 500 eurot. 

Mehed tunnistavad, et üürikodus elamine hakkas neil ebastabiilse kinnisvaraturu valguses üle jõu käima. Olles kõik numbrid kokku löönud, mõistsid ajakirjanikena leiba teenivad mehed, et üürikorteris jätkamine ei tule tänases turusituatsioonis kõne allagi.

Meestele panid õla alla Sami vanemad, kes neid vajamineva sissemaksu summaga toetasid. Mõlemale mehele kuulub momendil 40 protsenti soetatud kahe magamistoaga elamust. 31 887 eurost hinnasilti kandev eramu plaanitakse tulevikus sajaprotsendiliselt ühisomandisse kinnistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles