Fotod: Hedvig Hanson müüb võimalusterohket kodu linna südames

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Hedvig Hanson on pannud müüki oma korteri Viljandi südalinnas. Korter on väga võimalusterohke: soovi korral saab laieneda pööningukorrusele.

Viljandi südames Maramaa tänaval asuva korteri netopind on tervelt 129 ruutmeetrit. Korteris asuvad: esik, köök-söögituba, elutuba, 2 magamistuba, duširuum-WC, kolmandal korrusel on korteri juurde kuuluv pööning, kuhu saab soovi korral ehitada 1-2 tuba.

Foto: KV.EE

See korter on just Sinule, kui Sind paelub elu linna tsentrumis, aga samas ihkad privaatsust. Läheduses asuvad bussijaam, kaubanduskeskused, kino, toidupoed jpm.

Foto: KV.EE

Korteris on kasutatud naturaalseid materjale (laudpõrandad, seinad on tehtud savikrohviga). Korteri juurde kuulub kuuriboks.

Elamul on suur privaatne aed ning lisaks saab vabaaega nautida ka kõrval asuvas pargis. Naabrid vaiksed. Majas on moodustatud korteriühistu. 

Foto: KV.EE

Läheduses lasteaed ja koolid (Viljandi Kesklinna kool ja Viljandi Waldorf kool).

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles