Kuue lapse ema on loonud väikese eelarvega uskumatu kodu oma perele

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kuue lapse ema teab, mille arvelt silm kinni pigistada ning kuidas väikesest eelarvest hoolimata oma kodu kaunilt sisustada.

Ameerika Ühendriikide Idaho osariigist pärit Kelli Bateman vaimustab internetti oma tabavate meistri- ning kätetöödega. Taaskasutuse usku 34-aastane pereema on oma kodu sisustades tuhandeid kui mitte kümneid tuhandeid eurosid säästnud ning seda kõike oma osavate käte arvelt, vahendab dailymail.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hidey Ho Buddies! Thanks for weighing in on stories today about whether or not I should paint the connecting wall the Peppercorn also! I think I’m going to do it! Love you guys, & love this community! It has been so wonderful for me to form connections with you! I love that I can bounce ideas around with you, and you guys share back with me! You guys are the best! . . (Paint color is Sherwin Williams Peppercorn lightened 50%) . .Clock and sign is from @hobbylobby . . . #farmhouse #halltable #tabledecor #sidetable #valentinedecor #valentinevibes #farmhouseclock #hobbylobby #hobbylobbyfinds #sherwinwilliamspaint #targetdeals #targetstyle #farmhousedesign @farmhouse.homes #diyhomedecor #myhousebeautiful #countrylivingmagazine #hyggehome #fallingforyourdecor #modernfarmhouse #cottonstemheartshearts #i❤️makinghouseahome

A post shared by Kelli (@myhouseof8) on

Batemani kodu on imetabav näide sellest, kuidas väheste vahendite abil on võimalik luua midagi tõeliselt suursugust. Naise meisterdused ning projektid on sealjuures seinast seina – ta on meisterdanud nii hularõngast lühtreid kui voodilinast seinakatteid. Kuldsete kätega naise sisekujundus muutub vastavalt hooajale ning kõik nipsasjakesed ning sisustuslahendused valmivad tema enda eestvedamisel. 

Tagasi üles