Fotod: ostjat ootab osavalt ja üllatuslikult kujundatud korter Nõmmel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Nõmmel on müügile tulnud väga osavalt ja üllatavalt kujundatud hubane korter. 

Müüa avar ja ruumikas korter Rebase tänava kahekordse maja teisel korrusel. Korter on korras ja hästi hoitud ning ei vaja lisainvesteeringuid. Korteris on kolm magamistuba, elutuba koos avatud köögiga, kaks vannituba, saun ja avar eestuba, mida saab kasutada kontorina või külalistetoana, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Küttesüsteem on lahendatud radiaatoritega, mida köetakse gaasikatlaga, mis tagab madalad küttekulud. Põrandaid katab saareparkett, vannitoad ja saun plaaditud. Maja all asub panipaik.

Foto: city24.ee

Maja ümbritseb kaunis haljastatud kinnistu, kus on laste mänguväljak. Kinnistu on aiaga ümbritsetud ja autot saab parkida hoovis. Ümbruskond on Nõmmele kohaselt vaikne, rahulik ja roheline. Lähedal bussipeatus, kauplus, koolid, lasteaiad, perearstikeskus, erinavad parkmetsad, Pääsküla rongipeatus, spordirajatised.

Foto: city24.ee

Jalutuskäigu kaugusel Pääsküla raba valgustatud metsa- ja matkarajad, mis on ideaalsed jalutamiseks, jalgrattasõiduks, kepikõnniks ja tervisejooksuks. Veidi eemal asuvad Harku-Nõmme terviserajad, valgustatud suusarajad ja rulluisutee, mis viib välja Haaberstisse.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles