Sisekujundaja: uuenduskuuri lõpptulemus ei sõltu rahakotist

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Esemete väärtusest ei sõltu renoveeritava kodu lõpptulemus  - õnnestunud remont nõuab head silma ja kombineerimisoskust.

Remonti saab teha ka üüratuid summasid kulutamata. Austraalia sisekujundaja Jane Eyles-Bennetti sõnul sõltub õnnestunud uuenduskuur suuresti heast silmast ning ka sellest, kui hästi koduomanikud sisustust ja nipsasjakesi omavahel kombineerida oskavad.

Sisekujundaja leiab, et kõrgehinnalised mööblitükid ja sisustustooted ei ole otstarbekad ostud, kui need ei harmoneeru tulevase koduga, vahendab domain.com.au.

«Ei ole mõtet kulutada tervet varandust esemetele, mis ei ole kooskõlas teie kinnisvaraga. Luksuslik vannituba ei pruugi näiteks ühetoalisse korterisse või maamajja sobida,» nentis ta, lisades et remondi eelarve ja soetatavad esemed võiksid sõltuda pigem olemasoleva kodu interjöörist ja ka turuväärtusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles