Populaarne seinakattematerjal on asukohta vahetamas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Sisekujundajad innustavad koduomanikke raamidest välja vaatama - julge sisustustrendi järgimiseks tuleb oma pilgud lakke pöörata.

Tapeet on üks tänuväärt materjal meie kodudes. Nüüd on aga selle seinakattematerjali tööpõli veelgi laiem. Varem vaid nelja seina kaunistanud tapeet on kolinud lakke, muutes inimeste eluruumid justkui omaette kunstitaiesteks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolutely love this ceiling print!

A post shared by Alexa J Interiors (@alexajinteriors) on

Lakke kleebitud tapeet lisab omapära, sügavust ning värvirikkust. Lae tapeediga katmine on üsna vana kujundusvõte, mille ilu ja võlu sisekujundusmaailm taas tervitama on hakanud, vahendab housebeautiful.com.

Tapeediga viimistlemine on võrdlemisi soodne viis oma lae kaunistamiseks või sellel olevate iluvigade varjamiseks. Sisekujundajate sõnul on laetapeedi valikul kõige olulisem selle sobivus ülejäänud interjööriga. Visuaalse tasakaalu leidmine nõuab head silma ja kellasseppadele omast täpsust. Üks väike möödapanek ja tuba ongi näiliselt väiksem või tugevalt ülepingutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles