Sisekujundusmaailm lubab kunagi põlatud tööpinnamaterjalile suurt tähelendu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Christian Nitz / PantherMedia / Christian Nitz/ Scanpix

Kunagi põlu all olnud materjal saab 2019. aastal uue võimaluse, eks aeg näitab, kui hästi see meie kodudes vastu võetakse.

Kergesti puhastatav ning rahakoti suhtes üsna leebe laminaat üritab vaikselt taas koduomanike uste vahelt sisse pugeda. Dekoratiivsele laminaadile, mis tõtt-öelda juba möödunud aastal võrdlemisi jõuliselt pead tõstis, lubatakse alanud kalendriaastal veelgi kõrgemat tähelendu, vahendab purewow.com.

Kunagi põlatud materjali on tänapäeva uuenduslike tootmistehnoloogiate abil niivõrd kaugele arendatud, et inimsilmal on seda raske naturaalsest puit- või kivitootest eristada. Veel mitukümmend aastat tagasi leidus laminaati üsna kesises valikus - nüüd, mil ajad on teised, on ka nende saadavus, kvaliteet ning isegi otstarve meie majapidamistes sootuks erinev. Asjatundjate sõnul võiks remondi lävel seisvad inimesed sobitada laminaati lisaks tavaks saanud köögitööpindadele ja põrandatele ka elutoa seintele ja miks ka mitte lastetuppa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles