Mööbligigant IKEA teeb üüritegevusega otsad lahti

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penny England is the Statue of Liberty during the grand opening of New York City's first Ikea store on Wednesday, June 18, 2008 in the Red Hook section of Brooklyn. The Swedish-based retailer, which sells easy-assembly furniture and house wares, has 34 other stores in the United States. (AP Photo/Mark Lennihan)   / SCANPIX Code: 436
Penny England is the Statue of Liberty during the grand opening of New York City's first Ikea store on Wednesday, June 18, 2008 in the Red Hook section of Brooklyn. The Swedish-based retailer, which sells easy-assembly furniture and house wares, has 34 other stores in the United States. (AP Photo/Mark Lennihan) / SCANPIX Code: 436 Foto: Mark Lennihan / AP

IKEA ulatab oma uue kontseptsiooniga üürnikele abikäe.

IKEA eesmärgiks on vähendada oma ökoloogilist jalajälge ning suurendada taaskasutusse minevate ressursside hulka. Mööbligigant sihib rohelist eluviisi ning liikuva eluviisiga kliente, kes ei ole veel päris oma kodus kanda kinnitanud. 

Rootsi mööbligigandi uus projekt peaks kuulujuttude järgi lihtsustama üürikodudes elavate inimeste elu-olu. Keskkonnasäästlikkusele ning rohelisele eluviisile panustav IKEA märkis väljaandele inews.co.uk, et alustab esimeste proovikatsetustega veebruarikuu keskpaigas. 

Testperioodi käigus keskendutakse eeskätt kontorimööbli rentimisele. Juhul, kui ettevõtmine peaks vilja kandma, on IKEA järgmiseks vallutuspunktiks inimeste üürikodud.

«Me teeme erinevate partneritega koostööd, et inimesed saaksid oma üüritavatelt esemetelt reaalset tulu teenida. Üürilepingu lõppedes saavad inimesed renditud esemed tagastada ning seejärel taas miskit uut üürile võtta,» märkis Inter IKEA Group tegevjuht Tobjorn Lööf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles