Pinteresti vallutanud trend on aegade jooksul ka meie kodudest läbi käinud

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Looduslik materjal on vallutanud Pinteresti kasutajate südamed, noppeid sellest leiab ammu juba ka meie majapidamistest.

Inspiratsiooniportaal Pinterest annab märku vaikselt pead tõstvast uuest trendist. Sisustusmaailma ning nobedate näppudega koduomanikke on nimelt tabanud keraamikahullus. Savist valminud tarbeesemed aga ka silmailuks mõeldud nipsasjakesed on midagi, mis võiks ja lausa peaks igas kaasaegses kodus olemas olema.

1970. aastatest inspireeritud savivaasid, anumad ja kujukesed toovad asjatundjate sõnul meie kodudesse maalähedast, ent seejuures ka elegantset omapära, vahendab apartmenttherapy.com.

Kelle käsi rahakotti avama ei tõuse, saab ühe põneva ning pilkupüüdva nipsasjakese ka ise valmis meisterdada. Et aga meisterdamine meeleolukamalt kulgeks, võib ka sõbrad-tuttavad seltsiks kampa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles