Turule on tulnud eramu, mille eest tuleb välja käia 25 eurot ja üks essee

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Kinnisvaramaailmas võib näha igasugu huvitavaid müügitaktikaid: näiteks müüb üks naine oma luksusvillat ja selle eest tuleb huvilisel välja käia 25 eurot ning üks essee.

Kanadalane Alla Wagner müüb oma ilusat järvevaatega villat väga kummalisel moel: ostuhuviline peab maksma 25 eurot ja kirjutama 350 sõnast koosneva essee, mis vastaks küsimusele, kuidas antud maja omanikuks saamine tema elu muudaks, vahendab PureWow.

Kõik laekunud esseed vaatab läbi komisjon, kes seejärel otsustab, missugune õnnelik 1,7 miljoni euro vääriliseks hinnatud majas elama hakkab.

Asja juures muidugi üks konks siiski on: komisjon koguneb esseesid hindama vaid juhul, kui osalustasudest koguneb kokku maja esialgne müügihind ehk siis täpselt 1,7 miljonit eurot. See tähendab, et osalema peaks 68 000 inimest. 

Maja on kindlasti essee kirjutamise vaeva väärt: selles kolme magamistoaga majas on pinda tervelt 464 ruutmeetrit ja lisaks paljudele muudele luksuslikele lahendustele kuulub selle juurde näiteks veinikelder. 

Rohkem osalemise kohta vaata SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles