Kurioosne juhtum: tööandja tagant varastanud kinnisvaramaakler jäi oma tegevusega haledalt vahele

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Périg MORISSE / PantherMedia / Périg MORISSE/ Scanpix

Üüratu summa klientide ja oma tööandja tagant näpanud kinnisvaramaakler sai teenitud karistuse. 

28-aastane kinnisvaramaakler Robert Parker on elupõline õnnekütt. Ülikoolist väljakukkunud noormees sai kinnisvaramaailma ukse vahelt jala sisse tänu oma emale, kelle hea sõber Nina Chivers noormehe oma alluvusse võttis.

Mees aga kuritarvitas oma tööandja ning klientide usaldust, vahendab thesun.co.uk. Chivers märgib väljaandele antud intervjuus, et mingil ajahetkel ei vastanud tema ettevõtte teenitud tulu enam tegelikkusele, mistõttu tuli välja uurida anomaalia põhjus. 

Selgus, et saamahimuline ning mängusõltlasest Parker oli kõik need seitse aastat, mil ta oma ema sõbranna heaks töötas, riisunud oma tasku veidi enam kui 350 000 eurot. 

Mees oli küll osav pikanäpumees, ent erakordselt kehv varjaja. «Heal elujärjel» mees panustas üle 57 000 euro erinevatesse kihlvedudesse ning lasi ennastunustavalt kõrgehinnalisi kaupu ja saadetisi endale otse kontorisse toimetada. Samuti oli mees tihe reisisell, valides oma sihtkohtadeks vaid luksuskuurordid.

Sulist maakler peab nüüd oma kelmustükkide eest kolm aastat ja kaks kuud vanglatrellide taga istuma. Kinnisvaraturule Parkeril enam asja ilmselt pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles