Fotod: väga silmatorkavalt sisustatud kodu Tallinna uusarenduses

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinas Vabaõhumuuseumi teel on müüa väga silmatorkavalt sisustatud korter uusarenduses.

Vabaõhumuuseumi teel on müüa sisearhitekti abiga kujundatud ja sisustatud neljatoaline korter. Tegemist on kõrgelt hinnatud Merirahu elamupiirkonnas asuva koduga, mis kulgeb läbi kahe korruse. Korteri juurde kuulub kaks rõdu, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Esimesel korrusel on esik koos walk-in garderoobiruumiga, avar elutuba avatud köögiga ja rõdu ning vannituba. Korteri esimese korruse põrand on kaetud loodusliku kivi plaadiga. Köögis on kvaliteetne, eritellimusel valmistatud köögimööbel, koos integreeritud köögitehnikaga. Vannitoas on suur avar dušinurk ja WC.

Foto: city24.ee

Korteri teisel tasapinnal on vannituba koos WC-ga ning kolm magamistuba. Kõikides magamistubades on garderoobikapid ning iga magamistoa ees on rõdu. Korteris on kõik, mida vajate, sisse jääb väga peen kallihinnaline mööbel mainekatelt tootjatelt ja loojatelt.  

Foto: city24.ee

Kortermaja asub väga looduskaunis ja privaatses elukeskkonnas, ümbritsetud loodusliku kõrghaljastusega ja asub eemal teistest hoonetest. Suurepäraseid sportimisvõimalusi pakub elukohast mööduv valgustatud kergliiklustee. Kergliiklus- ja metsateed algavad maja juurest, lastemänguväljak maja juures.

Foto: city24.ee

Korteri juurde kuulub maa-aluses parklas parkimiskoht. Mugava pääsu parklast korteri juurde tagab lift.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles