Pereema ebatavaline puhastusmeetod on interneti kaheks jaganud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: pexels.com

Pereema puhastusmeetod on interneti kaheks jaganud – leidub neid, kes vangutavad vaid pead, ent leidub ka neid, kelle meelest pole naise ideel täitsa vigagi.

Anonüümseks jääda soovinud pereema pöördus populaarse pereportaali Mumsnet kasutajate poole ning seda ühe õige kummalise küsimusega. WC-poti harjade pidevast vahetamisest tüdinenud pereema päris nimelt aru nende puhastamise kohta.

«Kas WC-poti harja pesemine nõudepesumasinas oleks väga jälestusväärne teguviis,» kõlas pereema küsimus foorumikasutajaile.

Tagasihoidlik küsimus jagas foorumikasutajad kohemaid kaheks – leidus neid, kelle arvates oleks analoogne teguviis pigem taunitav, ent täpselt samamoodi oli ka neid, kes pereemale vaid kiitust jagasid. Paljude meelest on nõudepesumasin oma kõrgete temperatuuridega esmaklassiliseks bakterihävitajaks. Spekulandid leiavad aga, et harjade puhastamisele kuluv aeg ja energia kaaluvad üles uue harja soetamistasu. 

Mida arvad sina, hea lugeja?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles