Sel aastal jõuab köökidesse ja vannitubadesse üks väga huvitav detail

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Alanud aasta toob meie köökide tagaseintesse ja vannitubadesse ühe väga huvitava keraamilise plaadi, millesarnast varem väga kasutatud ei olegi.

Tegemist on kalasoomuse mustriga, mida leidub väga erinevates värvitoonides. Kõige menukamad neist on sügav smaragdroheline ja pärlmutterroosa, vahendab Apartment Therapy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciot Detroit (@ciotdetroit) on

Sisekujundusspetsialistid on öelnud, et säärase tegumoega plaat vahetab kindlasti välja siiani pikalt püsinud kuusnurksete plaatide vaimustuse, ühtlasi seob see omavahel suurepäraselt pehmeid, ümaraid ja teravnurkseid vorme, nii et seda tüüpi plaadid sobivad suurepäraselt näiteks ruumi üldilme pehmendamiseks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Original Home (@originalhomebr) on

Kuna kalasoomuse muster on üsna jõuline, tasub kaaluda selle kombineerimist tagasihoidlikumate ja pretensioonitumate plaatidega. Samuti peaks köögimööblisse sobitades arvestama sellega, et plaat mööbliga konkureerima ei hakkaks: seda tüüpi plaati kasutades peaks mööbel olema pigem lihtne ja lakooniline. Kui oled aga väga hea silmaga, saab seda isegi teiste mustritega kombineerida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Homes on Trend (@homes_on_trend) on

Eeskätt on tegu siiski seinte katmiseks mõeldud plaatidega, kuid kes hästi otsib, võib tõenäoliselt leida ka põranda katmiseks sobivaid lahendusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles