Üleni valge kodu loonud Eesti naine otsust ei kahetse (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida vähem nipsasjakesi, seda rõõmsam Getri oma kodus on - ka koristamine on nii kergem. 
Mida vähem nipsasjakesi, seda rõõmsam Getri oma kodus on - ka koristamine on nii kergem. Foto: Getri Mitt

Kriitikat valgete interjööride aadressil võib kuulda tihti: paljud leiavad, et valge kodu on kõle, külm ja isikupäratu. Ometi on Getri Mitt oma kodu just valgeks kujundanud ega kujuta seda teistsugusena ettegi, leides, et põhjamaises pimeduses on see parim lahendus.

Otsus oma kodu ainult valgetes ja heledates toonides sisustada ei sündinud Getril päris kindlasti mitte üleöö. Naine räägib, et oma täiskasvanuelu jooksul on ta elanud päris paljudes üürikorterites ja tänu nende interjööridele ning neist saadud kogemusele sai ta väga täpselt teada, millist kodu endale sooviks. «Suured mustrid ning liigsed asjad ei lase mul puhata ja tõmbavad tähelepanu. Samuti tekitavad tumedad toonid meie pimedas kliimas tunde, nagu elaks koopas,» sõnab naine. Väga palju valikuid see just ei jäta: nii saigi selgeks, et Getri isiklik kodu saab olema suures osas valge, ilma igasuguste liigsete detailideta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles