Fotod: üksikema sisustas oma väikesele perele väga erilise kodu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitney Lundeen oma lastega.
Whitney Lundeen oma lastega. Foto: Today Home

Üksikvanemana on väga raske võimaldada lastele kõike seda, mida tahaksid. Üks naine keskendus aga sellele, et tal oleks oma poegadele pakkuda täiuslik kodu ja ta usub, et tal on see ka õnnestunud.

Whitney Lundeen on kodust töötav väikeettevõtja ja üksikema, kes võttis pähe, et kuigi ta lapsed peavad kasvama isata, ei pea nad kasvama täiusliku koduta. Ta kujundas nende kahe magamistoaga korterist kodu, kus kõik kolm pereliiget end suurepäraselt tunnevad, vahendab Today Home.

Whitney kodu on rõõmus ja värviküllane, täpselt selline nagu on ka selle elanikud. «Lastega mõtled tihti, et tahaks kõik pruunide toonide vastu vahetada, sest see peidab hästi plekke, aga otsustasin mingil hetkel, et seda ma kindlasti ei tee,» sõnab ta.

Foto: Today Home

Nii ei olegi ta oma kodus kusagil läinud kõige mugavamate lahenduste teed ja on otsustanud, et koristab pigem pisut rohkem, kuid naudib seda, et temal ja ta poistel on kodu, kus nad kõik kolmekesi saavad ennast väga mugavalt tunda. 

Vaata rohkem fotosid Whitney kodust SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles