Kinnisvara müües tasub mõnikord tehnilistest lahendustest kõrvale põigata (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Nagu elus ikka, muutuvad ka kinnisvaras trendid ning müügitaktikad pea iga aasta - üks asi, mida aga unustada ei tohiks, sõltub suuresti meist endist.

Maailm muutub, ent kinnisvara jääb. Niisamuti muutuvad ka turundusvõtted ning müügipraktikad. Loomulikult on meetodeid, mis on ajast ja arust meile juba selged, ning milleta ei mööduks ilmselt mitte ühegi müügimehe argipäev. Arco Vara turunduse projektijuht Maris Pukki sõnul võiksid inimesed keskenduda rohkem lihtsusele ning personaalsele lähenemisele, seda nii silmast-silma kohtudes kui arvutiekraani taga e-kirju vahetades.

Inimesed samastuvad üldjuhul sarnaste inimeste, sündmuste, tõekspidamiste ja ka lihtsusega. Seetõttu ongi väga oluline, et nutiajastu valguses ei läheks ka meie inimlik pool kaotsi.

«Ära lase tehnikal saada võimust personaalsusest - automaatsed teavitused ja digitaalsed kirjad on toredad, aga vahelduseks kasuta ka näost-näkku kohtumisi, saada postkaarte, kutsu lõunale,» soovitas Pukk.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles