Eeskujuks kõigile: mugavustest loobunud abielupaar kogus kodu sissemakse aastaga kokku (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise abielupaari jäägitu pühendumus viis kauaoodatud koduostuni. 

28-aastase Adili ja 27-aastase Areeba Ahmedi argipäev kulges peaaegu nagu iga teine. Äärelinnas elav abielupaar kulutas iganädalaselt korraliku summa raha, et sõita tööle ja tagasi. Koduostu planeerinud paar teadis, et peavad ümberkorraldusi tegema, vastasel korral jääb unistus täitmata.

Ehitusettevõttes töötav Adili ning turundusguruna leiba teeniv Areeba rääkisid esmalt ma tööandjad ära ning said kokkuleppele, et töötavad kolm tööpäeva nädalast kodukontoris, vahendab thesun.co.uk. Londoni kesklinnas töötav abielupaar pani sellise elukorraldusviisiga iganädalaselt üle 50 euro sukasäärde. Bensiinikuludelt säästsid nad aga koguni 172 eurot kuus.

Ühe kalendriaasta jooksul suutis Ahmedide pere 4200 eurot kõrvale panna. Loobudes seltsielust ning meelelahutusest, eraldati igakuiselt veel täiendavad 230 eurot. 

Noored said oma vanematelt täiendava rahatagavara, väärtuses 11 500 eurot, ning jõudsid möödunud aasta augustikuus lõpuks oma unistuse lõppvaatusesse, soetades esimese isikliku kodu. 35-aastase laenu endile kaela saanud Ahmedide pere möödunud aastale tagasi vaadates kahetsust ei tunne.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles