Maaklerid: kiire müük nõuab kiiret tegutsemist

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Selleks, et oma kodu kiiresti maha müüa, ei ole vaja jalgratast leiutada.

Kinnisvara müües tuleb nii mõnigi kord üle kivide ja kändude hüpata. Selleks aga, et sellel raskel teekonnal mitte libastuda ning kiiremini edasi kulgeda, soovitavad Ameerika kinnisvaraeksperdid Raffaellina Merllino ja Amanda Abdelsayed paar tähtsamat seika kõrva taha panna.

Kolimisvalmidus

Ostjatel peab tekkima tunne justkui oleksid nad valmis koheselt sisse kolima. See aga tähendab seda, et müüjatel tuleb kõigi, nii suurte kui väikeste parandustöödega, kohemaid algust teha, ütlevad maaklerid. Kiire tegutsemine viib üldjuhul ka kiirema lõppvaatuseni.

Kvaliteetne pildimaterjal

Kinnisvarakuulutuse piltide tarbeks on maaklerite sõnul kõige otstarbekam oma ala asjatundja palgata. Professionaal leiab üles kauneimad nurgad ning suudab ka toas oleva valguse piltide ning müüdava elamispinna kasuks tööle panna, vahendab realtor.com. Head kinnisvarapildid tõmbavad kindlasti ka rohkem tähelepanu.

Korista, korista, korista!

Mitte keegi ei taha kolida segipaisatud koju. Enne huviliste majja toomist tuleb kindlasti koristada, viia silme eest ära kõik isiklik ning vabaneda kõikvõimalikest loomakarvadest ning ebameeldivatest lõhnadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles