IKEA kevadkollektsiooni võtmesõnad on looduslähedus ning paindlikkus

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA kaupluse silt.
IKEA kaupluse silt. Foto: SEBASTIEN SALOM GOMIS/SIPA / Scanpix

Rootsi mööbligigant on kergitanud saladusloori aprillikuus ilmuvalt kollektsioonilt TÄNKVÄRD.

Rootsi mööbligigandi kevadkollektsioon toob päikese välja ning suveootuse südameisse. Taaskasutuse ning keskkonnasäästliku kursi võtnud ettevõtte uued tõekspidamised peegelduvad selgelt ka selle kevadkollektsioonis, kust leiame rohkelt looduslikke materjale, eesotsas džuudi, puuvilla ja rotangiga. Aprillikuus poodi jõudvast TÄNKVÄRDi kollektsioonist leiab muuseas ka rohkesti käsitööd. 

«Integreerides käsitööd masstoodanguga, saame luua tooteid, millel on oma teatud karakter,» ütles kollektsiooni üks loojatest Akanksha Deo väljaandele housebeautiful.com.

Foto: Tootja foto / ikea.com

Kollektsioonis olevad esemed ning mööblitükid mõjuvad oma lihtsuse ja maalähedusega rahustavalt ning värskelt. Samuti ei ole kivisse raiutud nende kasutusviis ning paigutus kodudes. IKEA loomejuhtide sõnul võib kollektsioonis olevaid tooteid kombineerida ükskõik kuhu ning ükskõik millega. 

«TÄNKVÄRDi kollektsiooni võib sobitada ükspuha millega. Kõik tooted passivad nii randa kui koduseinte vahele, isegi mööbel on piisavalt kerge, et seda ümber paigutada,» lisas IKEA loomejuht Mats Nilsson. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles