Eesti Korteriühistute Liidu talveakadeemia tuleb taas

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooruse maja 03MAR18 Eesti Korteriühistute Liit. Fotod Urmas Luik
Nooruse maja 03MAR18 Eesti Korteriühistute Liit. Fotod Urmas Luik Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Korteriühistute Liit kutsub ühistute juhte, ühistuliikmeid ja -esindajaid osalema 24.–25. jaanuarini toimuvatel infoloengutel.

Eesti korteriühistute talveakadeemia toimub järjekorras kolmandat korda ning seekord saadakse kokku Estonia Resort Hotel & Spa kuurorthotellis Pärnus. 

24.–25. jaanuarini toimuvate loengute raames võetakse muuhulgas luubi alla uus korteriomandi- ja korteriühistuseadus, olulisemad kohtulahendid uue korteriomandi- ja korteriühistuseaduse kontekstis ning korterelamute rekonstrueerimistoetused alanud kalendriaastal. Lisaks on huvilistel võimalus küsida nõu Eesti Korteriühistute Liidu juristidelt. Õppetöö toimub nii eesti- kui venekeelsetes rühmades.

Osavõtutasu sisaldab: transporti Tallinnast toimumispaika ning tagasi; majutust mugavustega kahekohalistes tubades; spaakeskuse piiramatut külastust lahtioleku aegadel; toitlustust; loenguid ning õppematerjale.

Kohtade arv on piiratud ning oma osalemissoovist tuleb teada anda e-posti aadressil koolitus@ekyl.ee või helistada telefonil 55 585 711.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles