Ehitaja jättis koduomaniku seina sisse augu ning põgenes paariks kuuks teadmata suunas

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Hoiatuste kiuste ehitaja palganud inglise mehe elu on remonditööde algusest saati vaid allamäge läinud.

Robert Hardman kirub päeva, mil ta otsustas lähedaste hoiatuste kiuste palgata ehitusmehe, kes oli valmis juba homne päev käised üles käärima ning remonditöödega algust tegema. Ehitusmehe jäetud korralagedus ning ebakvaliteetsed töövõtted kummitavad teda ja tema peret tänase päevani. 

Põrgulik ehitaja, kelle tööots pidi esmalt vaid paar nädalat vältama, suutis oma tööstaaži mitme kuu pikkuseks venitada, vahendab dailymail.co.uk. Esimese ilmakodaniku ootel perel ei olnud aga seda aega kulutada. Märtsikuu saabudes oli Hardmanil remonditööde eest enam-vähem makstud, küll aga ei olnud laiendustööd kodus pooltki veel sealmaal, kus nad olla võinuks. Oli vaid üks suur auk seinas ning eesootavad viimistlustööd.

Mis veelgi hullem – palgatud ehitusmees küsis mingi hetk koduomanikult paarituhandelist laenu, et ehitustöödega taas mäele saada. Ühtlasi paljastas ehitaja Hardmanile ka oma kehva käekäigu ning arusaamatused-võlgnevused seoses teiste ehitusobjektidega.

Laenu järel kadus ehitaja nagu tina tuhka. Petta saamisega leppinud Hardman kuulis kaks kuud hiljem lõpuks teiselpoolt telefonitoru vastust ning sai õnneks ka oma laenatud raha tagasi. Koostöö ehitajaga ei tulnud Hardmani ja ta pere jaoks enam kõne allagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles