Vabaõhumuuseumi külje alla kerkib peagi moodne mereäärne kvartal

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merirahu Kodu elamukvartal.
Merirahu Kodu elamukvartal. Foto: Novira Capital

Novira Capital rajab Tallinnasse Rocca al Mare Vabaõhumuuseumi külje alla kaheksast moodsast kortermajast koosneva elamukvartali Merirahu Kodu, investeerides arendusse ligi 14 miljonit eurot.

2,5-hektari suurusel mereäärsel maa-alal valmib ühtekokku kaheksa kolmekorruselist hoonet, kus igaühes on kuus suurte terrassidega korterit, lift ja maa-alune parkimiskorrus. Merirahu Kodu arenduse esimesed neli hoonet peaksid valmima järgmise aasta suve alguseks.

Novira Capitali juhtivpartneri Arle Mölderi sõnul teisi analoogseid suletud territooriumil villatüüpi kortermajasid Tallinnas ei arendata. Ta lisas, et arendusega avardub tublisti suuremate esinduslike uute korterite valik Tallinnas, mis sobivad hästi koduks neile, kes soovivad elada justkui eramajas, kuid mitte muretseda majaomanikke saatvate kohustuste pärast.

Merirahu Kodu elamukvartal.
Merirahu Kodu elamukvartal. Foto: Novira Capital

Uus tõkkepuuga piiratud kvartal Vabaõhumuuseumi kõrval pakub privaatset, merelähedast ja looduskaunist elukeskkonda. Kõigil kolme- ja neljatoalistel korteritel on avarad kuni 40-ruutmeetrised terrassid ja paljudel ka privaatsed õuealad. Valgusküllased ning nutikalt läbimõeldud kodud on projekteerinud arhitekt Martin Aunin ning sisearhitekt Pille Lausmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles