Fotod: Tallinnas on soodsalt müügile tulnud üks linna erilisemaid maju (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas Nõmmel on müüa maja, mis on oma suurust arvestades üks linna erilisemaid. 

Nimelt on 2015. aastal täielikult renoveeritud tilluke eramu kõigest 30 ruutmeetrit suur. Armas pisike kodu asub mõttelisel osal kinnistust, mille kasutuskord on notariaalselt eraldatud. 

Foto: city24.ee

Maja renoveeriti põhjalikult, vahetatud on kõik tehnosüsteemid, paigaldatud uus katus ja korsten, uued aknad ja uksed. Maja köetakse peamiselt õhksoojuspumbaga, lisakütteks saab kasutada elektriradiaatoreid ja õhkküttekaminat.

Foto: city24.ee

Majja mahub nutika planeerimise järel ära küllalt palju: esik, köök-elutuba, magamistuba, kontorinurk ja dušinurk koos tualettruumiga. Elutoast pääseb sisehoovis asuvale päikesepoolsele terrassile.

Foto: city24.ee

Maja juurde kuuluva kinnistuosa suuruseks on 220 ruutmeetrit ja aiaosa on vaatamisväärsus omaette: kaunilt haljastatud maalapile mahuvad lisaks ilusatele dekoratiivtaimedele ära ka kuur ja kasvuhoone. 

Foto: city24.ee

Majal on väga soodsad ülalpidamiskulud, dokumendid on korras ja objekt sobib pangalaenule tagatiseks. Hoone on ehitusregistrisse kantud kui üksikelamu ja eluruum.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles